Сергія Притулу звинуватили у купівлі трьох квартир у розпал війни: телеведучий та волонтер прокоментував скандал довкола нього

Новини шоубізнесу
1 173

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/siriy_ua

Шоумен звернувся з поясненням щодо купівлі нерухомості

Днями українським інформаційним простором розлетілася новина про те, що телеведучий та волонтер Сергій Притула, який зізнався, чи має бронь від проходження військової служби, нібито придбав три квартири у Києві під час війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, мережею шириться інформація про те, що Сергій Дмитрович придбав квартири на суму 4,1 млн грн у 2023 році. Зокрема, про це повідомило видання “Закон та бізнес”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїй статті журналісти вказують, що Притула міг би відправити ці гроші на потреби ЗСУ. Відтак, зазначимо, що свої думки джерело вирішило прикріпити даними з державних реєстрів, в яких зазначено рік набуття права на нерухомість - 2023-ий.

Скриншот

Притула детально відповів на цю інформацію. Він заявив, що придбав квартири ще у 2020 році своїм дітям. Однак, ЖК був на стадії будівництва, а відтак нерухомість зареєстрували лише у 2023-му році. На підтвердження своїх слів Сергій надав інвестиційні договори, де вказано 2020 рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Притула принципово відмовився від донату на ЗСУ. Відомий волонтер зізнався, в яких випадках може відмовитися брати гроші на забезпечення українського війська.