"Я дуже переживаю": Сергій Притула зізнався, чи має бронь від проходження військової служби (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 283
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула
Фото: instagram.com/siriy_ua/

Ексведучий, а нині волонтер відверто розповів, чи приходила йому повістка

Відомий український волонтер Сергій Притула, який відмовився паплюжити репутацію свого фонду співпрацею з Морозюк , відверто розповів, чи має бронь від мобілізації. Чи приходила йому вже повістка — дізнавайтеся на Хочу!

У розмові з Наталією Мосейчук Сергій Притула зізнався, що йому вже приходила повістка до військкомату. Волонтер пройшов тоді ВЛК, проте служити його наразі не призвали, оскільки чоловік є багатодітним батьком. При цьому Притула зазначив, що благодійні організації не входять до переліку тих структур, що підпадають під бронювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне тому одного з працівників фонду Притули було мобілізовано. Як стверджує волонтер, це дещо ускладнило їх роботу, проте на фронті Роман проявив себе як чудовий аеророзвідник.

Було мобілізовано нашого керівника військового напрямку Романа Сініцина. У результаті, держава отримала дуже класного аеророзвідника, але сотні підрозділів втратили комунікаційну ланку з фондом. Для військових, мабуть, цей перехідний період був трошки напряжнішим. Я дуже переживаю, бо для держави ти не несеш якоїсь цінності, якщо за тебе десь не попросили або ти не входиш у перелік певних організацій. За останніх 3 місяці фонд надав війську певного технічного рішення еквівалентно сумі близько 4 мільярдів гривень. Все завдяки роботі 6 людей. Якщо у мене цих хлопців мобілізують, то якийсь підрозділ отримає дуже хороших спеціалістів. Я не знаю як можна допроситися. Що значить просити? Я балакав з міністрами і все одно не можу забронювати людей, якщо вони в штатці фонду. Найсмішніше те, що я перша людина, яка проти того, щоб благодійні організації внесли до переліку тих, де можна бронювати працівників,
— підкреслив волонтер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Сергій Притула емоційно відреагував на звинувачення у крадіжці супутника , розміщенні на білборді. Волонтер не на жарт розгнівався на невідомого через нераціональне витрачання коштів, коли у країні йде війна.