"Щоб служба в армії не виглядала як покарання": Притула різко висловився про мобілізацію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Один з найвідоміших українських волонтерів, громадський діяч та телеведучий Сергій Притула  висловив свою позицію щодо заходів мобілізації в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою позицію Сергій Дмитрович висловив в інтерв'ю  Радіо Свобода . Притула заявив, що йому не подобаються ті методи, які використовує ТЦК задля мобілізації чоловіків на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Притула твердо переконаний, що нині це хайпова тема, на якій намагаються заробити певні бали. Сергій Дмитрович пригадав, коли на початку війни у лютому та березні 2022 року бачив шеренги з добровольців, які йшли захищати свою країну. Зокрема, він сказав:

Якщо ми хочемо, щоб у нас люди й далі йшли захищати країну, То треба зробити так, щоб служба в армії не виглядала як покарання. Армії потрібне поповнення. Людей, яких мобілізують, їм потрібна повага. Це дуже просте слово. Але за ним стоїть дуже багато речей, які треба зробити людині, яку мобілізують. Ну коли тебе пакують і везуть в ТЦК і завтра ти ідеш в учебку. Повага полягає в тому, що людині потрібно дати час закрити свої справи. Ми всі дорослі люди. Є діти, обов’язки батька перед своєю родиною. Дайте людині тиждень. Є купа людей які кажуть, що якщо дадуть повістку, то він піде. Але дайте час закрити справи. В когось можливо, є якийсь кредит, а може борги треба роздати, пін-коди від карток переписати. Перепрошую, заповіт написати й нотаріально завірити. Бо ти йдеш на війну, і ти не знаєш чи ти повернешся. На це треба час, дайте його людям. Слово „гідність“ не повинне вивітрюватися, тому що війна, а навпаки має бути загострене,

— сказав громадський діяч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Притула зізнався, на що витрачає гроші під час війни. Виявляється, що за час війни Сергій Притула утримувався від розкішних покупок.