"Весело бути молодим": 18-річний названий син Мадонни заявив про те, що йому не вистачає грошей навіть на їжу

Новини шоубізнесу
6 656

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/madonna

Син артистки також розповів, як саме намагається заробляти на життя

Названий син легендарної американської виконавиці Мадонни, яка нагадала світові про депортованих українських дітей, пожалівся на своє скрутне фінансове становище. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 18-річний Девід Банда заявив, що в нього немає грошей на життя. Наразі юнак проживає зі своєю дівчиною-моделлю Бронксі та поволі намагається заробляти сам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що у Девіда в житті з'явилася чорна полоса повідомило видання The Sun. Як виявилося, юнак навіть не має коштів на те, щоб банально поїсти. Однак, син Мадонни знаходить і в цьому свої плюси. Він заявляє, що відчуває на собі всі складнощі, через які проходить молода людина. Окрім того, Девід розкрив таємницю він дізнався як саме заробляє Як виявилося хлопець вчить людей грати на гітарі він проводить такі уроки онлайн.

Приємно відчувати, що о дев'ятій вечора я голодний і усвідомлюю, що у мене не вистачає грошей, щоб знайти їжу. Весело бути молодим,
- відверто зазначив Девід, повідомляє авторитетне видання The Sun.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Мадонна з гумором привітала батька з особливим днем та запостила кілька світлин з ним. Співачка поділилася важливою цитатою рідної людини.