Одягла вбрання своєї музи: Мадонна здивувала візитом до музею Фріди Кало (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 123
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Мадонна
Фото: Reuters

Співачка приголомшила своїм луком

Легендарна американська співачка Мадонна, яка відіграла рекордний концерт у Ріо-Де-Жанейро, була помічена у музеї знаменитої художниці, яка досить довгий час надихала її. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Мадонна завітала до родинного дому Фріди Кало. Відповідні світлини зі свого візиту артистка розповсюдила в Instagram. Як бачимо зі світлин, Мадонна постала у яскравих образах Фріди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Образ Кало Мадонна довершила білим капелюхом у стилі кабальєро, а також шаллю сіро-золотистого відтінку. Зазначимо. що у Мадонни і її улюбленої художниці однаковий зріст і статура. Відтак, вона змогла навіть приміряти вінтажні сукні Фріди, яка відійшла в інший світ у 1954 році.

Прекрасний сувенір — відвідати родинний дім моєї Вічної Музи — Фріди Кало. У Мехіко. Для мене було магічно приміряти її одяг і прикраси, читати її щоденники й листи, дивитися на фотографії, яких я ніколи раніше не бачила,
— написала Мадонна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна ненавмисне образила фаната, проте відразу вибачилася. Інцидент стався на концерті легендарної виконавиці.