"Я цей спір з тріском програв": відомий продюсер зізнався, що ніколи не вірив в успіх Олега Винника та його "вовчиць"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Кузін, Олег Винник. Фото: Facebook

Сергій Кузін шокував зізнанням, як насправді Олег Винник потрапляв на ротації на радіо

Перший час втечу Олега Винника та його зникнення з інформаційного простору намагалися виправдати не тільки прихильниці, але і його колеги. Проте зараз розмови щодо майбутнього артиста на українській сцені здебільшого викликають обурення з боку аудиторії. То чи зможе Винник повернутися в Україну та знову завоювати увагу прихильниць — прокоментував музичний продюсер Сергій Кузін, який засвітився на ATLAS UNITED 2024.

У коментарі РБК Україна шоумен зізнався, що ніколи не вірив в успіх Олега Винника на українській сцені. Сергій зізнався, що одного разу навіть поспорив з другом, адже був впевнений, що великого успіху попартист не досягне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім варто зазначити, що тривалий час Сергій Кузін був співвласником українських радіостанцій, тому знає, як на ротації потрапляв Олег Винник. Виявилося, що якби не продюсер співака, з яким дружить Кузін, “вовчиці” могли б і не почути свого улюбленого артиста.

Перебування Олега в ефірі багатьох радіостанцій нашого холдінгу більше було пов'язане з Сашею Горбенко, його колишнім продюсером. Наскільки я знаю, вони припинили співпрацю через святковий спосіб життя Винника. Я колись програв великий спір, тому що я був упевнений, що усі ці львиці, цариці, вовчиці ніколи не матимуть успіху. Я цей спір з тріском програв. Досі я не можу зрозуміти, чому,
— розповів Сергій Кузін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колега Олега Винника розсекретив деталі його ганебної втечі у Німеччину. За його словами, артист вивіз з України декілька мільйонів євро.