"Вирішив пару мільйонів євро вивезти": колега Олега Винника розсекретив деталі його ганебної втечі у Німеччину

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка 90-х EL Кравчук, батько якого помер під час окупації Київської області, розсекретив деталі того, як Олег Винник втік за кордон під час повномасштабної війни. Співак поділився разючими подробицями, які можуть значно нашкодити подальшому відновленню карʼєри його колеги. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

За офіційною версією Олег Винник виїхав у Німеччину заради лікування. І варто зазначити, що тривалий час таке виправдання влаштовувало слухачів артиста. Проте несподівано для багатьох співак повністю зник з публічного простору, а коли повернувся з "резонансним" інтервʼю – так і не зміг відповісти, які проблеми має зі здоровʼям. Тому не дивно, що багато хто припустив, ніби він просто втік від війни, аби не наражати себе на небезпеку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім такої думки, судячи з усього, дотримується і його колега, співак EL Кравчук. В інтервʼю виданню "Телеграф" він зазначив, що Олег Винник завжди був досить відстороненим від української культури. Адже свою карʼєру він спочатку побудував у Німеччині, а вже після – стрімко увірвався на українську попсцену. Тому Кравчук впевнений, що Винник вивіз з України декілька мільйонів євро і навряд чи вже повернеться в чарти української музики.

Багато років він працював у Німеччині до того, як з'явився в Києві. Вже там була кар'єра, співав у театрах. Очевидно, він повернеться до цього, коли раніше виступав на німецькій сцені. І буде жити, як жив до того, як вирішив пару років в Києві попрацювати та пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, де всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили,

– підкреслив EL Кравчук.

"Вирішив пару мільйонів євро вивезти": колега Олега Винника розсекретив деталі його ганебної втечі у Німеччину - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у Мережу злили фото Олега Винника, поки він ретельно ховається від публіки. Варто зазначити, що зовнішньо артист не дуже схожий на хворого.