24-річна дружина Володимира Остапчука розповіла, про свій шлях до вагітності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 663

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина Полтавська зізналася, що доволі ретельно готувалася до зачаття дитини

Відома блогерка та дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка зовсім скоро подарує йому дитину, вперше заговорила про свою вагітність. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 24-річна Катерина зізналася, що доволі ретельно готувалася до зачаття дитини. Вона відвідувала відповідних лікарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, вони з Володимиром змогли доволі швидко втілити свою мрію життя та в підсумку дівчина завагітніла. Сталося це навіть попри те, що медики прогнозували цю вагітність не так швидко.

Не здавала нічого. У нас все вийшло з першої спроби (з першого місяця), тому навіть не встигла. Якщо б не вийшло, то я б усе поспіль здала, мабуть, бо я дуже тривожна людина. Єдине що, ми пішли на УЗД, щоб подивилися, чи буде (та коли) овуляція в тому місяці, але лікар відправила мене на МРТ, тому що не могла дещо роздивитися. Після МРТ мені сказали, що я можу завагітніти лише тоді, коли овуляція відбувається в правому яєчнику. На наступний день я ще раз пішла на УЗД і мені сказали, що овуляції в тому місяці взагалі не буде (це нормально, так буває, що один або два місяці на рік немає овуляції у здорового організму). Але я завагітніла у той ж самий місяць, тому виявилося, що овуляція була, але пізня,
- розповіла Катерина.
Скриншот

Варто зауважити, що для Остапчука це буде вже третя дитина, так як він має сина і доньку від попереднього шлюбу. Катерина розповіла, що її обранець спілкується зі своїми дітьми, однак, за домовленістю з колишньою дружиною не афішує цього.

І з приводу деяких коментарів, що він забив на дітей від першого шлюбу, то це неправда. Тема дітей – його найголовніша травма після розлучення. Він спілкується з малими. Просто вони з першою дружиною домовилися, що він не публікує це. І якби він мав можливість, то ми були обидва за те, щоб вони хоч тиждень через тиждень жили з нами,
- резюмувала Полтавська.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Остапчук та Катерина Полтавська засвітили весільні обручки. Дівчина нарешті зізналася, як все було.