"Все у мене буде добре в будь-якому разі": Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молода українська блогерка та за сумісництвом третя офіційна дружина шоумена та телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська відверто зізналася,  чи боїться, що коханий може розірвати стосунки з нею. Подробиці - в нашому матеріалі.

23-річна Катерина поговорила зі своїми фоловерами в  Instagram-Stories та відповіла на декілька питань, що найбільше хвилюють користувачів.  Як виявилося, юзерів найбільше цікавило, чи виникають в неї думки про те, що її шлюб з Остапчуком може припинити своє існування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогерка зауважила, що стосунки може розірвати не лише Остапчук, а вона сама. Полтавська написала:

Тільки дегенерати не розуміють, що для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя, це – нормально. Наче ви у своїх перші. І це у вашому світі лише чоловік може завершити стосунки. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду. Я не в стані "останнього шансу", дівчата. Все в мене буде добре в будь-якому випадку.

"Все у мене буде добре в будь-якому разі": Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука (ФОТО) - фото №1

Окрім того, дівчина поділилася, що для неї неприпустимим у стосунках. Зокрема, Катерина ніколи не пробачить фізичне насильство, зраду, брехню і жадібність. Що ж до того, коли, на її думку варто вступати у сексуальні стосунки, то тут Полтавська заявила, що не раніше ніж після третього побачення.

"Все у мене буде добре в будь-якому разі": Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука (ФОТО) - фото №2
"Все у мене буде добре в будь-якому разі": Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як молода дружина Остапчука похизувалася ідеальними формами і розсекретила свою вагу.  Завдяки цим параметрам виглядає молода дружина Остапчука дійсно дуже ефектно!