"Є своя історія": Лілія Ребрик показалася разом зі своєю мамою-красунею та публічно звернулася до неї (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 683

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ведуча тепло привітала рідну людину з днем народження

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, яка показала трьох доньок в одному і тому ж віці, щемливо привітала свою маму Віру Леонівну з днем народження, яке вона відсвяткувала 28 липня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, з нагоди свята Ребрик у себе в Instagram розповсюдила серію світлин з рідною людиною. З публікації Лілії бачимо, що вона поширила як архівні, так і нещодавні кадри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, ведуча та її мама позували біля свого будинку. Окрім того, Лілія лишила світлину, з якої видно як вона з мамою ніжаться у басейні.

Мамуля, з Днем народження! Дякую, що ти в нас є, така прекрасна, така красива, енергійна, сучасна, життєлюбна і просто класна. Залишайся такою завжди! P.S. Фото – рандомні, неузгоджені з тобою. Але на всіх – ти чудова. А найголовніше – за кожним фото є своя історія, яку ми згадуємо з теплом в серці. Нехай таких моментів буде ще багато-багато в нашому житті,
- публічно звернулася до мами Лілія Ребрик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик розповіла, як поява третьої дитини вплинула на її шлюб. Ведуча детально розповіла про зміни у стосунках з чоловіком.