"Не хочу поливати медом наші стосунки": Лілія Ребрик розповіла, як поява третьої дитини вплинула на її шлюб

Новини шоубізнесу
1 585
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик з родиною
Фото: instagram.com/liliya_rebryk

Ведуча детально розповіла про зміни у стосунках,

Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка показала обличчя нещодавно народженої доньки, відверто зізналася, як змінилися її стосунки з Андрієм Диким після того, як вони стали батьками втретє. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Лілія заявила, що народження доньки зробило їхній шлюб більш сильнішим, а почуття розкрилися по-новому. Ребрик каже, що вони з Андрієм взагалі не сваряться, так як не мають на це часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подружжя ставиться одне до одного з глибоким розумінням. Чоловік та дружина завжди підтримують свою другу половинку.

Я не хочу поливати медом наші стосунки, але вони у нас дійсно справжні, класні і потужні: один подумав, другий вже зробив. Ми реально не сваримося, не знаю, як нам в житті так пощастило. У мене на це не вистачає ні сил, ні енергії. Ми розуміємо, коли нам треба помовчати або коли ми хочемо поговорити. Ми увесь час прагнемо побути вдвох. Ясно, коли троє дітей, то побути вдвох – це ще той квест,
- розповіла Ребрик у своєму інтерв’ю kp.ua.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик у свій день народження замилувала світлиною з доньками. Українська актриса виклала знімок і розповіла, як змінилося її життя за крайній рік.