Лілія Ребрик розсекретила символічність ім’я своєї третьої донечки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 470
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Лілія Ребрик 2024, фото
Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Користувачі Мережі захейтили зірку за вибір імені для доньки

Лілія Ребрик, яка у березні цього року стала мамою втретє , розповіла, як вони з чоловіком та двома доньками обирали ім’я для дитини. Більше про це - у цій статті.

Українська акторка та ведуча Лілія Ребрик пояснила, чому обрала для своєї третьої доньки таке незвичне ім’я - Аделіна. Виявилось, воно є символічним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму мікроблозі вона опублікувала фото з розшифруванням імені Аделіна. Так, воно складається з букв, що присутні в іменах всіх членіх їхньої родини: на “а”, “д” та “л” починаються імена чоловіка ведучої Андрія, старшої доньки Діани та, власне, ім’я самої зірки, а склад “на” присутній в імені середньої доньки Поліни.

Для всіх, хто так важко переживає, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна. Несила більше мовчати. Розгадка дуже і дуже проста,
- йдеться у підписі до публікації Ребрик.
Лілія Ребрик з родиною 2024, фото
Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Також ведуча відповіла користувачам Instagram, які назвали вибір імені Аделіна неправильним.

Насправді обожнюю читати ваші коментарі! Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали ім’я дитині родиною,
- пожартувала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували щасливі кадри виписки Лілії Ребрик з пологового в колі найрідніших. Поглянути на них можна у цій статті .