Сергій Притула привітав доньку із 7-річчям та показав, куди їздив з дітьми напередодні свята (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 023

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/siriy_ua

Як виявилося, зірковий тато зі своїми доньками вирушив на Аскольдову могилу

Відомий український волонтер, шоумен та телеведучий Сергій Притула, який принципово відмовився від донату на ЗСУ, привітав свою доньку Соломію з днем народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

27 липня дівчинці виповнилося 7 років. Отож, Притула розповсюдив у себе в Instagram ролик, на якому показав, як їде у машині з доньками Соломією та Стефанією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, зірковий тато зі своїми доньками вирушив на Аскольдову могилу. Він захотів показати їм місця поховання визначних українських героїв сучасності. Зокрема, Да Вінчі, Джуса та Паші.

Моїй доньці вчора виповнилось 7 років. Зранку вона прокинулась тільки від поцілунків мами, бо тато поїхав в Умань попрощатися з другом, якого вбила росія (йдеться про мера Умані Олександра Цебрія.). Напередодні дня народження ми з Соломією, прихопивши Стефанію, заїхали провідати Да Вінчі, Джуса і Пашу на Аскольдову могилу. Мені важливо, щоб мої діти знали та усвідомлювали, завдяки кому у них є дитинство. Завдяки кому вони живі. Я приводив дітей на кладовище у Збаражі, де лежать поряд мої однокласники, які загинули хтось під час АТО, хтось після повномасштабного, де лежить Юра Горайський, Устим Голоднюк та інші славні хлопці нашого краю.
- написав Притула.
Пишу ці рядки, коли Соля малює черговий малюнок, який рандомно потрапить із доставкою допомоги якомусь підрозділу. Принагідно дякую своїм дітям за те, що своїми обіймами витягують мене з дикого психологічного провалля.
- резюмував Сергій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергія Притулу звинуватили у купівлі трьох квартир у розпал війни. Телеведучий та волонтер прокоментував скандал довкола нього.