"Займайтеся коханням, а не війною": донька Олени Мозгової зізналася у нетрадиційній орієнтації та показала поцілунок з дівчиною

Новини шоубізнесу
1 291

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: matatatahakuna / Instagram

Донька знаменитої продюсерки показала відео свого камінг-ауту у соцмережах

Донька знаменитої української продюсерки Олени Мозгової, яка показала архівний кадр зі своїми батьками, здійснила камінг-аут. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, старша донька Олени Зоя Мозгова у себе на офіційній сторінці він Instagram розповсюдила ролик, в якому показала, як цілується зі своєю коханою дівчиною. 30-річна Мозгова молодша зазначила, що вона дуже рада, що може говорити про своє кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зоя подякувала своїй дівчині за рік їхніх стосунків. Насамкінець, Мозгова порадила всім займатися коханням, а не війною.

Я відчуваю внутрішній відкритий простір, щоб розділити велику радість життя і зробити камінг-аут. Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися і поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Рухайтеся до своїх страхів. Тільки там, глибоко всередині, криються істина й спокій. І, звичайно, щасливого прайду всім! Займайтеся коханням, а не війною.
- підсумувала Зоя Мозгова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова показала свою доньку від Девіда Аксельрода. Олена продемонструвала, як її донька рятується від палючих сонячних променів.