Разом із головним парфумером України, Олена Мозгова створює власні парфуми

Новини шоубізнесу
670
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Донька легендарного українського композитора розсекретила, як називатиметься її власний виріб та що це буде за аромат

Популярна українська продюсерка Олена Мозгова, яка була жертвою домашнього насилля, вирішила спробувати свої сили в новій течії. На цей раз колишня дружина Олександра Пономарьова вирішила стати парфумером. Усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Днями на власній сторінці у Facebook Олена Мозгова зізналася, що давно мріяла створити власний парфюм. Однак втілити задумане вона вирішила тільки зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами доньки легендарного композитора, індустрія продажів майже усю увагу приділяє молодим дівчатам, водночас обмежуючи дорослих жінок. Тому вона вирішила зробити те, що привертатиме увагу до старшого покоління, адже, за словами Олени, життя не обертається довкола пенсії та онуків.

Мої спостереження за політикою світової кіноіндустрії, рекламними кампаніями будинків моди, обкладинками найпопулярніших глянців дають підстави стверджувати, що жінок після 50 виводять із зони забуття. Це дає суспільству зрозуміти, що ці жінки 50, 60, 70 й далі існують і мають інтереси, бажання, плани, мрії, цікаве, повне сенсу життя, а не онуки – пенсія – смерть. Це добре. Суспільство змінюється на очах,
— розповіла Олена Мозгова.

Заради втілення власної мрії Олена почала співпрацю з найзнаменитішим українським парфумером. Продюсерка пояснила, що її найсильніші спогади та емоції пов'язані з ароматом матіоли. Тому саме ця квітка надихнула її на розробку власного аромату.

Я запропонувала цю ідею головному парфумеру України Владу Зваричу. Майже шість годин ми обговорювали, яким має бути майбутній аромат. Я б це назвала "процес зачаття". Тепер маестро має виносити це дитя та народити. Я на всіх етапах маю надихати та допомагати. Ось такі цікаві ролі – це буде аромат "Матіола",
— додала продюсерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олена Мозгова вразила оцінкою найкращої співачки України . Олена Миколаївна зізналася що талант цієї співачки вражає, однак про неї мало хто знає..