Дружина Тімура Мірошниченка повідомила про вкрай рідкісний та складний діагноз їхнього названого сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 355

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Інна Мірошниченко зізналася, що їхньому сину потрібна операція

Дружина відомого українського телеведучого та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка Інна Мірошниченко, яка привідкрила деякі деталі, пов'язані з названою донькою яку вони удочерили, розповіла, що їхній названий син Марсель має проблеми зі здоров'ям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Інна зізналася, що хлопчику потрібна операція. Жінка повідомляє, що оперативне втручання не зможуть зробити в Україні. Річ у тім, що лікарі, до яких зверталося подружжя Мірошниченків, не знають як правильно робити таку операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, як говорить Інна, у Марселя немає прямих м'язів живота. Це вкрай рідкісний випадок, однак Інна з Тімуром плекають надії, що стан здоров'я їхнього сина покращиться.

Ніхто не знає, як правильно робити операцію, оскільки ні в кого не було такого досвіду. Сказали:  Крім Охматдиту вам ніде не допоможуть… Але й там не знають, що робити. У Марселя відсутні прямі м’язи живота. Не діастаз, оскільки – діастаз – це розходження, і тоді можна стягнути і зшити. Просто немає. 11 сантиметрів між краями, неможливо стягнути,
- розповіла обраниця ведучого.
Скриншот

Окрім того, Інна розповіла, що у її сина також є інші проблеми зі здоров'ям. Вони теж потребують хірургічного втручання. Щоправда, дружина не стала вдаватися у подробиці. Вона лише зазначила, що зовсім скоро Марсель мав би проходити лікування в “Охматдиті”. Проте, після ракетного удару на дитячу лікарню плани у родини змінилися.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко зізналася, чому вони з чоловіком вирішили усиновити одразу двох дітей. Також блогерка пояснила, як влаштована система усиновлення в Україні, і чому її вже давно пора реформувати.