Інна Мірошниченко зізналася, чому вони з чоловіком вирішили усиновити одразу двох дітей (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 614
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

На фото - сім'я Мірошниченків: Інна і Тімур й троє їхніх дітей
Фото: @_inna_mi_

Зіркове подружжя Мірошниченків не збирається зупинятися й вже працює над поповненням родини!

Відома українська блогерка Інна Мірошниченко, дружина ведучого Тімура Мірошниченка, з яким вони торік всиновили хлопчика Марселя , чесно розповіла, чому вони вирішили всиновити двох малюків. Зауважимо, що пара має і двох власних дітей, однак готується знову стати батьками для дитини, яка залишилась без батьківської опіки.

Нещодавно Інна Мірошниченко стала гостею програми “Точка опори”. Під час інтерв'ю вона розповіла про їхнє з чоловіком спільне рішення знову усиновити дитину та реакцію інших членів сім'ї на цю новину. Також блогерка пояснила, як влаштована система усиновлення в Україні, і чому її вже давно пора реформувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У січні минулого року Інна разом з Тімуром почала процедуру усиновлення дитини. У червні того ж року подружжя стало батьками 2-річного хлопчика, якого назвали Марсель. Малюк став третьою дитиною у родині ведучих, адже вони також виховують двох власних дітей — доньку Мію та сина Марка.

За словами блогерки, у них із чоловіком одночасно виникло бажання усиновити щонайменше 2-х дітей, однак до цього їм довелося серйозно підготуватися.

Блогерка та ведуча Інна Мірошниченко сидить на інтерв’ю, фото
Фото: телеканал ДІМ
Єдине, чого я боялася, що мої діти не приймуть цього кроку – це їх травмує і вони не знайдуть спільної мови з дитиною. Але ми використали 9 місяців на те, щоб підготувати їх. Ми б ніколи не подали заяву, якби не були впевнені, що діти свідомо захотіли мати брата чи сестру. Ми постійно говорили на цю тему, але зайшли здалеку – розповідали про дитячі будинки, відповідали на їхні питання. Це тривало півроку. Пояснили, що цих дітей можна взяти додому, але це не для того, щоб погратися – це на все життя, вони стануть їхніми братами і сестрами. Потім Мія сказала: “Якщо є дитячі будинки і там є діти без батьків, то чому ми не можемо їх забрати?” Вона сама побудувала цей ланцюжок і ми продовжили говорити про це,
- пригадує Інна Мірошниченко.

А пізніше виявилося, що старша донька подружжя хоче мати не тільки названого братика, а ще й сестричку. Тож прямо зараз зіркове подружжя займаться усиновленням другої дитини.

Зараз ми на шляху повторного навчання і проходження цих бюрократичних перепон. Справа в тому, що ми одразу, як тільки вперше прийшли на навчання, не домовляючись, намалювали дві дитини. Я подивилася – у Тімура 2 дитини, у мене було так само. Я ще запитала: “Так ти про двох думаєш?”. Він сказав: “Чого з однієї починати, давай одразу двох”. Ми хотіли велику родину – одразу говорили про те, що у нас буде багато дітей, просто що ми змінили шлях появи цих дітей у нашій сімʼї. Тому ми одразу говорили про двох, а в результаті нам не дозволили це зробити. Психологи не повірили, що нашого ресурсу вистачить на ще двох дітей, адже у нас вже було двоє маленьких дітлахів,
– говорить блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Інна Мірошниченко заявляла, що хоче мати 6 дітей . Тоді реакція Тімура Мірошниченка на цю заяву виявилась трохи неочікуваною.