"Ти зробив все для того, щоб я від тебе відвернувся": 15-річний син Узелкова публічно відхрестився від батька

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вʼячеслав Узелков. Фото: instagram.com/uzelkov_official

Роберт вперше відверто розповів про стосунки з відомим батьком

Неодноразово після розлучення з Мариною Боржемською Вʼячеслав Узелков заявляв, ніби жінка налаштовує проти нього дітей. Проте вперше про це вирішив висловитися спільний син зіркового експодружжя, Роберт Узелков. Як хлопець ставиться до власного батька — дізнавайтеся на Хочу!

Публікація Робарта у соцмережах викликала особливу увагу, адже раніше хлопець залишався осторонь публічних сварок між батьками. Проте цього разу він вирішив пояснити свою позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що Роберт дійсно не спілкується з батьком. Проте, за словами хлопця, головною причиною тому є поведінка В'ячеслава Узелкова. Як зізнається хлопець, з ряду причин він більше не має бажання підтримувати звʼязок з зірковим батьком.

Ця людина, окрім погроз моїй родині, за ці 5 років нічого не зробила. Обзивати моїх родичів — це нормально для нього, обзивати мене — також нормально, і навіть обзивати друзів моєї сім’ї — теж нормально. А потім він любить вдавати, що ми його уникаємо і брешемо всім і завжди. Ми завжди були готові йому допомогти, але замість подяки він завжди чинив зло. Про те, що мене не пускають до нього, це брехня. Я сам не хочу його бачити за весь той біль, якого він мені завдав. Сподіваюся, що люди, які побачать цей допис і підтримували його, схаменуться...
Сподіваюсь він це побачить також, може до нього дійде що його терпіти більше ніхто ніколи не буде. Впевнений що це він також назве брехнею, але брехня. Батьку ти зробив все для того, щоб я від тебе відвернувся. Ну що, тепер знай, це пише не мама, як ти кажеш, а я,
— написав 15-річний син Узелкова.
Роберт Узелков. Фото: instagram.com/r0xzsc
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно В'ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину. Цього разу у тому, що нібито через неї він не спілкувався з мамою.