"Я шокована": Гайтана заявила, що не віддасть свою 7-річну доньку навчатися в українській школі

Новини шоубізнесу
517

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гайтана з донькою Сапфір-Ніколь. Фото: instagram.com/gaitanamusic

Співачка розповіла, яку мову опановуватиме Сапфір-Ніколь

Останнім часом відома співачка Гайтана не соромиться розважати публіку російськомовними піснями, хоча має чимало україномовних хітів. Та схоже, що і її донька теж не буде опановувати українську мову. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Днями Гайтана розповіла, де навчатиметься її донька Сапфір-Ніколь. Адже семирічна дівчинка вже незабаром піде в перший клас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що разом з родиною Гайтана живе за кордоном та найближчим часом повертатися в Україну вона не планує. Тому і донька виконавиці не буде вчитися в українській школі. В якій країні Сапфір-Ніколь піде в школу співачка не розсекречує, проте зазначила, що навчання буде німецькою мовою.

Моя донька через декілька днів піде вперше до першого класу. Я шокована. Мені здається, що нещодавно я ще сама ходила до школи. Ми не можемо нічого прогнозувати, тож моя дочка буде вчитися німецькою, і нам залишається тільки любити, захищати своїх рідних і дякувати Богу за все, що у нас є,
— висловилася Гайтана.
Гайтана з донькою Сапфір-Ніколь. Фото: instagram.com/gaitanamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Гайтана вперше за 10 років випустила новий альбом. Варто зазначити, що ця платівка містить лише дві нових пісні — “Кохаю” та “Нова весна”.