Відома співачка привселюдно присоромила Гайтану за замовчування російського нападу на Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 163
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гайтана

Мʼята зізналася, що не погодилася б сісти за один стіл зі своєю ексколегою

Останні 8 років популярна колись співачка Гайтана була відірвана від медійного простору. Проте зараз артистка поступово повертається до прихильників, зокрема й випустила новий альбом . Проте знайшлися й ті, хто обурився діям артистки, а однією з таких виявилася її колега, співачка Мʼята. Чому саме — дізнавайтеся на Хочу!

Днями співачка Мʼята прийшла на ефір “Нашого радіо”, де поспілкувалася з ведучою Лєрою Товстолєс. Саме вона й запитала у артистки, кого б та не посадила за “стіл українського шоубізнесу” — Олю Полякову, чи Гайтану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідь Мʼяти виявилася категоричною. Співачка назвала Гайтану, зазначивши, що маючи статус лідера думок, вона продовжує замовчувати широкомасштабну війну, що розгортається в Україні.

Тому що я знаю правду про цю артистку. Вона довго мовчала, не говорила стосовно війни. І досі мовчить. Але вже й не треба нічого говорити. Уже це неважливо,
— зазначила Мʼята.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Гайтана показала, як бавиться зі своєю донькою просто неба у снігу. Артистка поділилася рідкісними кадрами з малечею.