Довгоочікуване повернення! Гайтана вперше за 10 років випустила новий альбом

Музика
616
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Гайтана, фото
Фото: instagram.com/gaitanamusic/

Зірка потішила шанувальників новим запальним релізом

Кінець тижня — завжди час цікавих прем'єр. MamaRika випустила драматичну пісню “Хтось йде”, якою сповістила шанувальників про проблеми у стосунках з чоловіком. А Гайтана презентувала перший за 10 років альбом. 

У 2015 році Гайтана випустила свою останню композицію і потім зникла з публічного простору. Увесь цей час зірка уникала уваги громадськості, але шанувальники не втрачали надії на те, що одного дня вона порадує їх новими творами. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нарешті ми дочекались повернення Гайтани. 5 квітня 2024 року співачка презентувала новий альбом “Сонце в тобі”. Варто зазначити, що ця платівка містить лише дві нових пісні — “Кохаю” та “Нова весна”. А інші 10 треків співачка випустила після виходу свого останнього альбому Voodooman.

Послухати новий альбом Гайтани “Сонце в тобі” можна на YouTube music або на Apple music. Будемо сподіватися, що скоро співачка потішить нас кліпом на одну з нових пісень.

Новий альбом Гайтани, фото
Фото: скриншот з Apple music

Куди зникла Гайтана та де вона зараз?

У 2021 році Гайтана оголосила про припинення своєї кар'єри. Вона вирішила приділяти більше часу своїй родині.

До початку повномасштабної війни Гайтана проживала у селищі Іванковичі під Києвом, де володіла розкішним маєтком у котеджному містечку. Однак з початком вторгнення вона повідомила про свої спроби виїхати з Києва з донькою через обстріли.

Контакт з Гайтаною був дуже обмеженим, але у 2023 році її чоловік розсекретив їхнє місцеперебування. Він опублікував фотографії з музичної студії Powerplay Studios у Швейцарії, на яку вказував і контактний номер на сторінці Гайтани. Ймовірно, саме там зараз проживає родина.

Кілька українських блогерів стверджували, що Гайтана відмовляється або ігнорує пропозиції про інтерв'ю. У листопаді 2023 року артистка припинила 20-річну співпрацю з лейблом Lavina Music, заявивши, що скоро її шанувальники матимуть можливість почути нові хіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Melovin розсекретив, коли відбудеться прем'єра кліпу на трек "Dreamer". Артист готує приємний сюрприз для шанувальників.