Марічка Падалко розповіла, куди і на яку спеціальність вступив її син (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 827

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Телеведуча зауважила, що її син хоче бути корисним Україні

Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка зізналася, що нарешті може частіше бачитися з чоловіком - військовослужбовцем, приголомшила новиною про те, де буде навчатися її 17-річний син Михайло. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, раніше Марічка говорила, що син планував після настання повноліття вступити до лав ЗСУ. Проте, наразі він вже визначився з навчальним закладом, де буде навчатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Марічка розсекретила, що Михайло став студентом Києво-Могилянської академії. Він вступив на спеціальність "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка". Цікавим є те, що за словами Марічки, до початку війни хлопець надавав перевагу гуманітарним дисциплінам, а зараз же все змінилося.

Два роки тому ми були впевнені, що це буде якась гуманітарна спеціальність, бо Михайло був неодноразово призером Олімпіад з історії України. Його цікавила історія, політологія. Але останнім часом думка у родині змінилася. Ми разом вирішили, що йому потрібно зараз отримати якусь ґрунтовну базову освіту, базові навички, на які далі можна буде додавати навички відповідно до того, чого буде потребувати ринок праці й взагалі життя в Україні. Він майже студент, чекаємо на наказ,
- зазначила Марічка.

Зірка вітчизняного ТБ зазначила, її син хоче бути корисним для країни. Падалко зауважила, що її син хоче опанувати знання. Вона також додала, що син хоче бути корисним державі і сказала про це так:

Він хоче опанувати знання, які допоможуть йому бути, зокрема, і в захисті України максимально корисним.
- резюмувала телеведуча.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марічка Падалко пояснила, чому Лідія Таран досі живе у Франції. До речі, донька Лідії вчиться в цій країні.