Як довго триватиме війна? Марічка Падалко відповіла, що про це думають самі військові

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна телеведуча Марічка Падалко не з чуток знає про життя з військовим, адже її чоловік став на захист України ще на самому початку російського вторгнення. Знаменитість не приховує, що переживає за життя чоловіка і сподівається, що скоро війна закінчиться. А ось що про це думає її чоловік - подробиці на HOCHU.ua!

В інтерв'ю oboz.ua Марічка Падалко розповіла, що її чоловік, колишній нардеп і журналіст Єгор Соболєв, зараз перебуває на фронті. За її словами, перебуваючи там захисники не обговорюють такі питання, як момент закінчення війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість військові люблять уявляти, яким буде їхній перший день після перемоги України над країною-агресором. А крім того, вони приблизно оцінюють, скільки всього окупантів буде знищено на той час.

З одного боку, він оптиміст, з іншого - прагматик. Каже, що на фронті не обговорюють, коли закінчиться війна. Говорять про те, яким буде наступний день і скільки окупантів вони зможуть знищити. Планів, що це все швидко закінчиться, там немає,

– каже Маринка Падалко.

За словами телеведучої, перебування на фронті сильно змінило її чоловіка. Наприклад, він став роздратовано реагувати на безглузді розмови, тому більше не заходить у Facebook. Єгор Соболєв вважає, що люди, які багато пишуть про війну в соціальних мережах, витрачають час даремно,

Що стосується самої Марічки, то за час, поки її чоловік перебуває на фронті, вона вже звиклася з його рішенням стати на захист країни. Ведуча зізнається, що все ще хвилюється за коханого, проте реагує на те, що відбувається, більш спокійно.

Зараз легше. Складно, але все вже не так гостро сприймається. Згадайте, як летіли ракети на Київ 2022 року і тепер - наприкінці 2023-го. Вони не стали менш потужними, але ти не можеш боятися щоразу, коли переживаєш за чоловіка, розумієш, що небезпека не зникла, але віриш у краще, не можеш собі дозволити не спати, не їсти, як це було зі мною, коли він був в Ірпені,

– зазначила ведуча.

Як довго триватиме війна? Марічка Падалко відповіла, що про це думають самі військові - фото №1
Фото: instagram.com/marichkapadalko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко  похвалилася знімком з відпочинку  з чоловіком-військовим та дітьми. Її коханий якраз приїздив у відпустку.