"Ліда час від часу приїжджатиме до нас": Марічка Падалко пояснила, чому Лідія Таран досі живе у Франції

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська тележурналістка Лідія Таран під час широкомасштабного вторгнення втекла разом зі своєю донькою Василиною до Франції. Зазначимо, що вона не єдина зірка, яка вирішила перечекати тяжкі часи за кордоном.

Зауважимо, що більшість українських селебритіс же повернулися до своїх домівок, коли ситуація стала більш кращою. Лідія ж не поспішає приїжджати додому. Варто зазначити, що вони з донькою приїжджали в Україну через 5 місяців після початку війни, а їхній будинок кілька разів потрапляв під обстріл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона вже цілком облаштувала своє життя у Франції. 46-річна журналістка вже навіть встигла вступити до тамтешнього університет. До речі, донька Ліди теж вчиться у цій країні. Вона закінчує школу. Це і стало причиною того, що Таран поки не може повернутися на рідну землю. Зокрема, про це в інтерв'ю OBOZ.UA розповіла колега Лідії та її кума Марічка Падалко.

Для мене це такий подвиг. Я колись намагалася почати вчити французьку, але було дуже складно. Хоча я філолог за освітою, вчила англійську та німецьку. Захоплююся подругою, що вона змогла себе так пересилити. Не хочеться говорити про наш вік, але, погодьтеся, що мови в школі даються набагато легше, ніж починати заново життя іншою мовою. Ліда – величезна молодець,

- сказала ведуча новин.

Окрім того, Марічка порозмірковувала, що Василина, швидше за все, також вступить до французького університету. Швидше Лідія не хоче лишати свою доньку  саму у чужій державі.

"Ліда час від часу приїжджатиме до нас": Марічка Падалко пояснила, чому Лідія Таран досі живе у Франції - фото №1

Я не знаю, з якою країною вона пов'язує своє майбутнє життя - це потрібно питати у неї. Знаєте, як часто буває - життя підв'язується під дитину. А у Франції вища освіта французькою мовою безкоштовна, це може бути перспективою для її доньки, яка зараз навчається у 10 класі. Але думаю, що Ліда час від часу приїжджатиме до нас.

- підсумувала Падалко.

"Ліда час від часу приїжджатиме до нас": Марічка Падалко пояснила, чому Лідія Таран досі живе у Франції - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марічка Падалко зізналася, в якій країні навчаються її діти.  Жінка переймається, чи зможуть її діти довчитися у чужій країні.