"Веселе дівчисько з посмішкою від вуха до вуха": Марія Бурмака висловилася про Клавдію Петрівну

Новини шоубізнесу
1 710

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото з соціальних мереж

Артистка звернулася до своєї молодої колеги

Популярна українська співачка Марія Бурмака, яка засудила зірок, що створюють пісні на вірші українських класиків, висловилася про свою молоду колегу Клавдію Петрівну, якою виявилася талановита дівчина Соломія Опришко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Бурмака у себе на Facebook прокоментувала перший сольний концерт Клавдії Петрівни, який відбувся у Палаці спорту. Зокрема, вона назвала знаменитість молодчиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, 54-річна артистка натякнула, що образ, який Соломія Опришко поширювала останній рік не зовсім відображає її зовнішність. Проте, співачка заявила, що їй дуже сподобався концерт талановитої виконавиці.

Слухайте, вам, напевно, у Klavdia Petrivna вбачався декаданс. Такої млосної drama queen зі smokey eyes, загостреними рисами обличчя і надломленою цигаркою в тонких пальцях. На що натякала, до речі, аватарка в YouTube. А побачили ви веселе дівчисько з посмішкою від вуха до вуха, щічками-яблучками й усім завзяттям 18 річної енергії. Соломія Опришко, ти – молодчина,
- звернулася до своєї колеги Марія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували цікаві факти про загадкову Клавдію Петрівну, якою виявилася 19-річна студентка Соломія Опришко. Зазначимо, що за доволі короткий період їй вдалося стати однією з найголовніших співачок року.