"Вже можу відкрито казати": Тарас Тополя пояснив, чому насправді "Антитіла" анонсували концерт у Криму (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/tarastopolia

Артист розкрив головний секрет — хто стоїть за організацією виступу гурту "Антитіла" у Ялті

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя відверто розповів про плани виступити з концертом в деокупованому Криму. Чи дійсно артисти сподівалися зіграти в Ялті у серпні 2024 року — дізнавайтеся нижче!

Анонсований ще у 2022 році концерт гурту “Антитіла” у Криму — на афіші була вказана дата 23 серпня 2024 року — стала великою несподіванкою для всіх. Українці надихнулися такими планами під час повномасштабної війни, а от росіяни почали лютувати. Тому й не дивно, що Тарас Тополя знаходиться в базі російського сайту “Немезида”, що є прообразом “Миротворця”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що хоч запланована дата вже минула, квитки на концерт продовжують продаватися, а дата проведення виступу донині залишається відкритою. В інтервʼю Славі Дьоміну для проєкту “Муз_Тренд” Тарас Тополя зазначив, що вже було розпродано більше 4-х тисяч квитків, а вторговані з них кошти йдуть на деокупацію українського півострова.

При цьому Тарас Тополя вперше розсекретив, навіщо насправді “Антитіла” анонсували концерт в Ялті на 2024 рік. Виявилося, що до цього навіть було залучено Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Та артисти дійсно вірять, що заспівають в деокупованому Криму.

Зараз я про це вже можу відкрито казати — це все історія про інформаційний вплив. Це в першу чергу інформаційна кампанія, яка спалахнула пердаки дуже сильно там, серед наших повилазило різних... Окей, ми цього і хотіли. Це з самого початку була історія "Антитіла" & ГУР. ГУР — партнер цього концерту, продюсер цього концерту,
— розповів Тарас Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що прем'єр-міністерка Італії виявилася палкою фанаткою гурту "Антитіла". Тому Джорджа Мелоні заспівала приспів "Фортеці Бахмут" та обмінялася подарунками з фронтменом Тарасом Тополею.