Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні виявилася палкою фанаткою гурту "Антитіла", тому віддала їм особливу відзнаку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гурт Антитіла
Фото: instagram.com/antytila_official

Джорджа Мелоні заспівала приспів "Фортеці Бахмут" та обмінялася подарунками з фронтменом Тарасом Тополею

Український гурт “Антитіла”, який нещодавно втрапив в скандал , зміг не тільки підкорити українських слухачів та записати чуттєву колаборацію з Едом Шираном, але й вразити очільницю Італії. Як виявилося, Джорджа Мелоні є фанаткою гурту та напам’ять знає хіт “Фортеця Бахмут”. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В роковини з початку повномасштабного російського вторгнення, в Україну приїхало чимало високопосадовців. Серед них опинилася і прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні, яка в рамках свого візиту в тому числі зустрілася з учасниками українського гурту “Антитіла”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще пів року тому Мелоні зізнавалася, що треки українських музикантів і стали одними з її улюблених, саме тому на цей раз вона приїхала в Київ не з пустими руками. Завчасно Джорджа підготувала для учасників гурту особливий подарунок — відзнаку із гербом України та надписом "Daremo anima e corpo per la nostra liberty" (в перекладі — "Душу й тіло ми положимо за нашу свободу").

Своєю чергою й учасники гурту “Антитіла” підготували особливий подарунок для прем'єр-міністерки Італії. Так, під час особистої зустрічі Тарас Тополя подарував Джорджі Мелоні програвач із платівкою, на якій в тому числі записана і композиція "Фортеця Бахмут".

Під час візиту президента України до Італії пів року тому прем’єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні зізналась, що починає свій ранок з новин про Україну, а також заспівала приспів пісні "Фортеця Бахмут", яку полюбила ще на фестивалі у Сан-Ремо і стала щирим прихильником музики гурту "Антитіла". Користуючись нагодою, "Антитіла" також вирішили зробити подарунок великому другу України. Вініловий програвач італійського виробництва з українською душею – платівкою MLNL, яка містить запис пісні "Фортеця Бахмут". Адже італійське залізо + українська хоробрість = непереможне поєднання,
— кажуть учасники гурту.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше “Антитіла” назвали причину, чому Україні варто відмовитися від участі в “Євробаченні” наступного року. Артисти вважають, що жителі Європи можуть не зрозуміти, звідки в України є грощі на участь у міжнародному конкурсі.