Тарас Тополя прокоментував наміри гурту "Антитіла" виступити в деокупованому Криму вже в серпні цього року (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
731
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антитіла
Фото: instagram.com/tarastopolia

То прихильникам все ж варто купити квиток на заплановану подію?

Вже рік тому гурт “Антитіла” анонсував великий концерт у Ялті та навіть почав продаж квитків. Однак зараз Крим досі знаходиться під окупацією, а на афіші дата залишається незмінна — 23 серпня 2024 року. То чи відбудеться виступ артистів — дізнавайтеся нижче!

Останні декілька днів в Мережі знову набрала актуальності інформація щодо ймовірного концерту гурту “Антитіла” в Ялті. Тому фронтмен гурту Тарас Тополя та його колеги прокоментували, чи дійсно вони готуються до виступу в Криму після його деокупації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами Тараса Тополі, музиканти й надалі не втрачають сподівань, що зберуть прихильників на південному узбережжі Криму. Втім зараз вони не можуть назвати остаточну дату, оскільки автономна адміністративно-територіальна одиниця України все же знаходиться під російською окупацією.

Цей концерт обов'язково відбудеться. Лише за ранок сьогодні вже плюс 200 квитків на цей концерт. І цей концерт станеться. "Укрзалізниця" запустить потяг на Сімферополь. Єдиний нюанс – він може статися трішки іншою датою, але Крим буде український, і в Ялті на стадіоні зберуться українці, для того щоб поспівати українських пісень під жовто-синім прапором. Усе буде Україна. Слава Україні!
— сказав Тарас Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя зізнався, за яких умов може піти наліво . Музикант стверджує, що дружина Олена — його єдина кохана жінка.