Найпривабливіші красені-актори 00-х: сучасне життя секс-символів кінематографа (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Анастасія Жиденко

Фріланс-редакторка

Як виглядають зараз найсексуальніші актори нульових. Колаж ХОЧУ!

Пʼять еталонів чоловічої краси у нульових

Раніше дівчата полюбляли вирізати фотографії своїх кумирів з журналів та прикрашували кімнати плакатами з обличчями гарячих хлопців 🥰 (Хлопці, між іншим, робили точно так само, тож на ТОП-20 голлівудських красунь-акторок можете поглянути тут).

А сьогодні редакція HOCHU.ua підібрала для вас 5 топових акторів-чоловіків, які ще з 2000-х залишаються найпопулярнішими артистами кіно. Отже, поїхали!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо - грудень 2021 р. Фото: Getty Images

Американський продюсер і актор Леонардо Ді Капріо народився у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Батьками зірки є автор коміксів Джордж Ді Капріо та секретар суду Ірмелін Інденбіркен. Вони назвали сина на честь художника Леонарда да Вінчі. 

Актор здобував освіту у Початковій школі Сідд, пізніше — у Центрі розширених наук Лос-Анджелеса. 

Леонардо Ді Капріо у дитинстві - 1989 р. Фото: karavan.ua
Леонардо Ді Капріо: підлітковий вік - 1989 р. Фото: karavan.ua

Хист до зйомок в артиста зʼявився ще у віці 2,5 років, коли він взяв участь у популярному дитячому телешоу. До 10 років Леонарду Ді Капріо відмовляли у кількох ролях через його зовнішність. Попри численні спроби зніматися у кіно, актор нарешті зміг дебютувати у 1991 році, завдяки професійній грі у комедійному фільмі жахів «Зубастики 3».

На сьогодні фільмографія Леонарда Ді Капріо налічує понад 30 кінострічок. Серед найпопулярніших — романтична мелодрама «Ромео+Джульєтта», фільм-катастрофа «Титанік», комедія-драма «Одного разу в Голлівуді», «Злови мене, якщо зможеш», «Острів Проклятих» та «Вовк з Волл-стріт». 

Леонардо Ді Капріо - приблизно 1993 р. Фото: Getty Images

Саме за майстерно зіграну роль американського мисливця у драматичному трилері «Легенда Гʼю Гласса» (інша назва - «Уцілілий») Ді Капріо отримав довгоочікувані нагороди Оскар, BAFTA, Золотий глобус, премію Гільдії кіноакторів США, Супутник, та кінопремію «Вибір критиків». Під час зйомок фільму Леонарду Ді Капріо довелося повзти сотні кілометрів по снігу та битися з ведмедем.

У повсякденному житті актор міняє партнерок як рукавички: його часто бачать з молодими жінками, яким не більше 25 років. Однак останні два роки Леонардо Ді Капріо зустрічається з 26-річною італійською моделлю Вітторією Черетті. Ширяться чутки про ймовірне одруження пари у найближчому майбутньому.

Актор продовжує зніматися у кіно, тому вже скоро його можна буде побачити у нових кінострічках. Але найбільше часу приділяє волонтерській діяльності. У 2023 році Леонардо Ді Капріо зробив пожертвування у фонд Олени Зеленської задля допомоги дітям, які постраждали через війну в Україні. 

Леонардо Ді Капріо прокоментував свою допомогу українцям. Фото: instagram.com/leonardodicaprio

Також голлівудська зірка є борцем за збереження навколишнього середовища. За оцінками ЗМІ, актор вже надіслав орієнтовно $80 млн у різні благодійні організації. На своїй інстаграм-сторінці він регулярно публікує дописи із закликом до захисту тварин. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бред Пітт

Як виглядає Бред Пітт зараз - фото за вересень 2024 р. Фото: Getty Images

Популярний голлівудський секс-символ Бред Пітт родом з США, штат Оклахома. Вищу освіту здобув у Державному дослідницькому університеті, але замість роботи за фахом вирішив обрати професію актора. 

Бред Пітт у свої 25 років. Фото: Getty Images

Чоловік пройшов безліч акторських курсів та перевтілився у цікаві образи. Він зʼявився на телеекранах у 1987 році, завдяки зіграним ролям у мильних операх «Даллас» та «Інший світ». У 2001 році Бред Пітт заснував кінокомпанію «Plan B Entertainment». 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На думку кінокритиків, найкращими роботами актора є фільми «Містер та місіс Сміт», «Одинадцять друзів Оушена», «Дедпул 2» та «Одного разу в Голлівуді».

Бред Пітт є лауреатом таких престижних премій як «Еммі», «Оскар», «Золотий глобус» тощо.

Зараз Бред Пітт бере участь у зйомках спортивної драми про Формулу-1, що вийде у світовий прокат 25 червня 2025 року. Актор отримав головну роль у фільмі. 

У житті чоловік намагається відновити гарні стосунки з доньками та синами від минулого шлюбу. Після розлучення з Анджеліною Джолі у 2016 році подружжя тривалий час ділили опіку над дітьми. Меддокс, Пакс та Захара не захотіли мати подвійне прізвище Джолі-Пітт, тому залишили прізвище Джолі. 

Незабаром і улюблениця артиста Шайло віддалилась від тата. У віці 18 років вона також вирішила змінити прізвище, сплативши за цю процедуру власними коштами. Дівчина хоче відмовитися від фінансової підтримки Бреда Пітта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз актор закоханий у 34-річну Інес де Рамон. Чоловік заради неї змінився: тепер приділяє більше уваги своєму гардеробу та позбувається поганих звичок.

Джейсон Стейтем

Джейсон Стейтем у всій красі. Фото: Getty Images

Джейсон Стейтем – англійський актор, який став відомим через професійно відіграні ролі у європейських та голлівудських блокбастерах, таких як «Війна», «Форсаж 8», «Смертельні перегони», «Перевізник».

У юності чоловік мав зовсім інші захоплення, які неповʼязані з кіноіндустрією. Джейсон Стетхем займався футболом, плаванням та веслуванням, був членом національної збірної Великої Британії зі стрибків у воду.

Джейсон Стейтем. Фото: instagram.com/jasonstatham

Він покинув свої захоплення, бо шукав справу життя, що буде приносити дохід. Тож йому доводилося певний час працювати торгашем на вулицях. Але у дорослому віці він став моделлю та актором.

Маючи ще з дитинства неабияку харизму Джейсон Стейтем отримав свою першу роль у фільмі «Карти, гроші, два стволи» (1998 рік). На сьогодні він є одним з найзатребуваніших та найпопулярніших акторів, а його фрази з життя перетворилися на цитати. 

Про особисте життя Джейсона Стейтема мало відомо. У віці 57 років актор досі офіційно не одружений. Проте з 2010 року зустрічається з супермоделлю Розі Гантінгтон-Вайтлі. 

Розі Гантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стейтем. Фото: instagram.com/jasonstatham

Щаслива пара виховує двох дітей: Джека Оскара та Ізабеллу Джеймс. Актор є люблячим татусем. 

У вільний час Джейсон Стетхем займається спортом та полюбляє їздити верхи на коні.

Щодо акторської карʼєри, зараз зірка бере участь у зйомках американських бойовиків «Торгівля Левона» та «Форсаж 11», премʼєра яких відбудеться у 2025-2026 роках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Том Круз

Том Круз. Фото: REUTERS/Stephane Mahe

Зараз Том Круз є успішним американським кіноактором, режисером, продюсером та сценаристом та має безтурботне життя. Але дитинство актора було тяжким. Його тато працював інженером і через постійні його подорожі по США разом з сім’єю актор у юному віці змінив багато шкіл.

Пізніше після розлучення батьків артист залишився з трьома сестрами та мамою, яка працювала на трьох роботах задля забезпечення родини. 

У 17 років Том Круз вирішив стати священником та вступив до семінарії. Але жага до акторства перемогла: саме проби на зйомку фільму «Хлопці та ляльки» стали стартом його кінокарʼєри. 

Перший «Оскар» актор отримав, завдяки участі у американській драмі «Народжений четвертого липня». Також Том Круз відомий через професійно відіграні ролі у хітових кінострічках, таких як «Інтерв’ю з вампіром», «Останній Самурай», «Із широко заплющеними очима».

Зараз актор працює над останньою частиною франшизи-блокбастера «Місія нездійсненна-8».

Том Круз вирішив зробити перерву у романтичних стосунках після розлучення з росіянкою Ельсіною Хайровою. І попри той факт, що його симпатію прагне завоювати відома супермодель Ірина Шейк, схоже, артист зосереджений тільки на кінематографі та любові до своїх фанатів. 

Чоловік настільки відданий акторській справі, що більшість небезпечних трюків виконує у кадрі самостійно, без каскадерів. І це не дивно, бо у реальному житті захоплюється екстримом, полюбляє мотоцикли для гонок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чад Майкл Мюррей

Чад Майкл Мюррей зараз. Фото: Getty Images

Усі дівчата у 2000-х мріяли побувати на місці героїнь, з якими знімався у кінострічках Чад Майкл Мюррей – відомий актор, сценарист та модель. На сьогодні йому щойно виповнилося 43 роки.

За кордоном американський красень став популярним завдяки участі у культових телесеріалах та фільмах, таких як «C.S.I.: Місце злочину», «Історія Попелюшки», «Дім хоробрості». 

В Україні зірка має багато шанувальниць через виконання ролі Лукаса Скотта у серіалі «Школа виживання».

Вже у 2025 році у кінотеатрах можна буде побачити продовження комедії «Чумова пʼятниця», де актор знову зіграє Джейка. 

Щодо особистого життя Чада Майкла Мюррея відомо, що з 2014 року чоловік у стосунках із Сарою Ремер — колегою по знімальному майданчику. Пара має трьох дітей.

Чад Майкл Мюррей і Сара Ремер. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те скільки разів Бред Пітт робив пластику, щоб залишитися “навіки молодим”. На початку цього року 60-річний актор зовнішньо помітно змінився, тож його фанати небезпідставно замислилися, що голлівудська суперстар вирішив лягти під ніж хірурга.