Справжній Бенджамін Баттон! Скільки разів Бред Пітт робив пластику, щоб лишатися вічно молодим (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Попри те, що сам Бред Пітт нічого про свої пластичні операції не каже, актор з року в рік помітно “молодшає” . Прямо-таки як його головний герой фільму “Загадкова історія Бенджаміна Баттона”.

Як зазначає OBOZ.UA, перші зморшки на щоках та широкому лобі 30-річного Бреда Пітта не змусили актора стрімголов бігти до пластичного хірурга. Та після 40 років і через високі запити до зовнішності знаменитостей він все ж почав навідуватися до косметологів.

Так, у квітні 2003 року Пітт відвідав захід Friends Finding A Cure. Було помітно, що актор зробив бланшування м’яким філером та шліфовку обличчя, оскільки його зморшки стали малопомітними. Невдовзі він зробив отопластику, щоб скоригувати форму відстовбурчених вух.

Фото: Getty Images
1995 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
1995 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
2003 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
2003 рік. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
1988 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
1988 рік. Фото: Getty Images

Наступні два десятиліття він не нехтував використанням філерів для “ефекту підтяжки”. Це пов’язано з тим, що актору від природи не вистачає об’єму в середній частині щік і з роками обличчя починає “повзти” донизу. Проте його експерименти з зовнішністю не завжди були вдалими. Так, у 2014 році Пітта розкритикували на “Оскарі” - його обличчя мало роздутий вигляд через використання ботулотоксину.

Фото: Getty Images
2012 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
2014 рік. Фото: Getty Images

Що кажуть пластичні хірурги

Колишній лікар Національної служби охорони здоров’я доктор Джонні Беттерідж в опублікованому на початку цього року відео припустив, що Бред Пітт зробив підтяжку обличчя. На думку фахівця, це могло обійтися актору у понад 100 000 фунтів стерлінгів (приблизно 4,8 млн гривень).

Як доказ Беттерідж використав дві світлини - з церемонії вручення премії “Оскар” у 2020-му та з Вімблдону у 2023-му. За його словами, на першому фото в актора видно “нормальні ознаки старіння”, в той час, як на другому він значно “помолодшав”: “Якщо подивитися збоку на його профіль, ви можете побачити, що зміна контуру нижньої частини обличчя дійсно вражає. І можна сказати, що це пов'язано з підтяжкою обличчя, подивившись на його шрам”.

Фото: Getty Images
2020 рік. Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
2023 рік. Фото: Getty Images

В розмові з журналістами The Sun Беттерідж додав: “Неможливо домогтися такого ступеня підтяжки обличчя і контуру, особливо в середній і нижній частині обличчя, нехірургічними методами. Крім того, після підтяжки обличчя часто залишається шрам на мочці вуха: мудрий хід, який дає змогу людям зберігати в таємниці той факт, що вони зробили фейсліфтинг”. 

Чи дійсно це так - наразі невідомо, оскільки представники актора і він сам утримуються від будь-яких коментарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше син Бреда Пітта заявив, що він перетворив їхнє життя на постійне пекло. Юнак не стримувався у висловах та назвав свого прийомного батька “засранцем світового класу”.

Фото: Getty Images