60-річний Бред Пітт помітно помолодшав завдяки пластичній хірургії: ось як тепер виглядає актор (ВІДЕО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Як показує практика, не тільки знамениті жінки зловживають пластичною хірургією та залюбки змінюють власну зовнішність. Виявилося, що візуально помолодшати захотів і знаменитий актор Бред Пітт. Як тепер він виглядає – дивіться на ХОЧУ.ua!

Популярний блогер та пластичний хірург Dr Jonny помітив, що обличчя голлівудського актора сильно змінилося. У своєму дописі він заявив, що нещодавно Бред Пітт зробив пластичну операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму відео в Instagram  хірург Dr Jonny більш детально розповів про зміни у зовнішності актора. За словами чоловіка, ще нещодавно у Пітта були глибокі морщинки, що зʼявилися з віком, а окрім того, була помітна деяка в'ялість шкіри нижньої частини обличчя. Проте зараз 60-річний Бред Пітт виглядає набагато молодшим.

Якщо подивитися збоку на його профіль, ви можете побачити, що зміна контуру нижньої частини обличчя дійсно вражає. І можна сказати, що це пов'язано з підтяжкою обличчя, подивившись на його шрам,

– зазначив Dr Jonny.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як прийомна дочка Бреда Пітта  публічно відмовилася від його прізвища.  Сталося це після того, як Захара приєдналася до жіночого товариства Альфа Каппа Альфа в коледжі Спелман.

Головне фото: Getty Images