Віталій Козловський показав, як бавиться зі своїм 7-місячним сином Оскаром під час відпустки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
924

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

Артист та військовослужбовець замилував ексклюзивними родинними знімками

Відомий український співак Віталій Козловський, який показав обличчя свого 7-місячного сина, знову замилував фоловерів теплими родинними кадрами. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що артист часто розлучається зі своєю родиною, так як він є військовим і перебуває у відрядженнях. Проте, коли є нагода Віталій залюбки показує підписникам свого синочка Оскара.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, цього разу Козловський знову продемонстрував кадри з відпустки, яку присвятив своїй родині. Отож, у себе в Instagram Stories Віталій розповсюдив кадр, на якому видно як він грається із сином-копією. Як бачимо зі знімка, малюк позував у футболці та комбінезоні. На фото видно, як Оскар лежить та усміхається своєму зірковому татові. У цей час Віталій наспівував йому пісню “Сину”.

Окрім того, Козловський показав, яку робить зарядку зі своїм малюком. Варто зауважити, що Віталій не став підписувати це фото. Він лише використав музику з рядками, в яких побажав синові не знати, що таке війна.

Скриншот Instagram-Stories Віталія Козловського
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський вшанував пам'ять батька, який відійшов в інший світ. Артист повідомив, що минуло три роки з дня смерті рідної людини.