Віталій Козловський зізнався, що його змушували співати російською

Новини шоубізнесу
5 582
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Артист зізнався, чому на початку своєї карʼєри він випускав російськомовні хіти, та як це повпливало на нього самого

Свої найпопулярніші пісні Віталій Козловський, побратим якого розсекретив усю правду про службу артиста, вже досить давно почав випускати українською мовою, проте на початку своєї карʼєри він створював російськомовні хіти. Чи шкодує співак про це зараз — дізнавайтеся нижче!

Усі ми памʼятаємо золоті хіти Віталія Козловського, через які він досі має великі проблеми зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком. Зокрема напевно більшість наших читачів підспівували “Піна коладу”, переживали любовні драми під “Шекспіра” і досі зможе пригадати чимало інших композицій, які зробили співака зіркою української естради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, за словами Віталія, раніше він не усвідомлював, наскільки великий вплив має його музика, а саме — якою мовою він випускає пісні. Однак тепер, коли артист захищає Україну зі зброєю в руках, він розуміє усю свою відповідальність, як артиста та лідера думок. Про це він щиро зізнався у проєкті Суспільне Культура "Русифікація в стилі поп".

Я ніколи не міг подумати, що армія буде так близько біля мене і стане реально моїм життям. Щойно почалася повномасштабна війна, це сильно вплинуло на мою свідомість. Я зрозумів, що я відповідальний за те, що робив раніше,
— зазначив Віталій Козловський.

На початку карʼєри, як пригадує артист, він бажав співати та писати пісні українською. Проте тоді продюсери запевняли його, що більших успіхів він досягне випускаючи російськомовні композиції. А як приклад, йому наводили вже більш відомих співаків та співачок.

Я був молодим активістом. Мені саме подобалася українська музика. Я принципово поставив позицію, що співатиму тільки українською. І я заспівав "Чорнобривці". А потім у програмі "Шанс" мене віддали в руки продюсеру Юрію Нікітіну. Я ламався, я був дитиною. Мені ще в приклад говорили: "Подивися на Білик, вона завжди співала українською, я їй також сказав заспівати пісню "Сніг" і дивись, як вона зайшла, це суперхіт". Коротше, я на це погодився,
— пригадав Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше екснаречена Віталія Козловського жартівливо відреагувала на новину про те, що артист незабаром стане батьком. Він, до слова, теж пізніше не залишив колишню без уваги.