"В'їхала велика фура": Аліна Доротюк налякала новиною про те, як потрапила в ДТП (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/alina_dorotiuk_

На щастя, з блогеркою все добре і вона лишилася неушкодженою

Відома українська блогерка Аліна Доротюк, яка висловилася про причину свого великого конфлікту з Володимиром Остапчуком, розповіла, що потрапила в ДТП. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, інцидент трапився увечері, коли Доротюк їхала у справах. У її автівку врізалася фура.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, медійниця не постраждала і наразі почувається в порядку, однак авто Аліни зазнало серйозних ушкоджень. Наразі воно перебуває у дуже понівеченому стані. Жінка розповіла, що її дуже засмутила ціна подальшого ремонту автівки.

По дорозі в кіно я застрягла в заторі. Коли раптом зліва в мене вʼїхала велика фура. Найобразливіше навіть не те, що у винуватця не виявилося страхового поліса і тепер на мене чекає "десять кіл пекла" для відшкодування збитків через МТСБУ. А те, що в авто винуватця жодного пошкодження. А в мене пів машини зчесано, пошматоване переднє колесо і дзеркало зліва. Почуваюся добре. Я навіть не злякалася, просто дуже прикра ситуація. Це купа грошей на машину. Я просто все вимірюю в грошовому еквіваленті. Приємності у цій ситуації також були. Це патрульна поліція. Звісно, чекати дві години — то не дуже. Але комунікацію оцінюю на 12/10.
- зізналася інтерв’юерка у себе в Instagram
Скриншот Instagram-Stories
Скриншот Instagram-Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Доротюк вперше розповіла про свої пластичні операції. Журналістка показала, як виглядала до зменшення грудей.