21-річна українська модель загинула у трагічній ДТП в Італії: перші подробиці

Знаменитості
686
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/ann_kraevskaya

Анна Краєвська та популярний діджей з Косова пішли з життя за трагічних обставин

21-річна українська модель Анна Краєвська загинула у серйозній аварії, що сталася дорогою до Мілану. Автівку, у якій українка їхала разом зі своїм товаришем, відомим албанським діджеєм Хісні Кестай, що виступав під псевдонімом "Dj Style Q", розірвало навпіл. Що відомо про жахливе ДТП — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомило видання Blick , моторошна аварія сталася ще декілька днів тому, 31 березня. Українська модель їхала у Ferrari GT C4 зі швейцарськими номерами по трасі Турин – Аоста, проте до Мілану пасажири так і не дісталися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: blick.ch

Місцеві ЗМІ повідомляють, що авто рухалося зі швидкістю 200 км/год, а через мокру дорогу, його занесло. Тоді машина врізалася в дорожню огорожу, після чого вона спалахнула і розлетілася на частини.

Фото: blick.ch

Спочатку зʼясувалося, що за кермом знаходився 40-річний Хісні Кестай який порушував правила дорожнього руху. Діджей повертався із вечірки, яку напередодні вночі він провів у швейцарському місті Сьйон. Проте особу дівчини, яка теж знаходилася в автівці, правоохоронці спочатку не могли ідентифікувати. Лише трохи згодом зʼясувалося, що пасажиром була українська модель Анна Краєвська, якій було всього 21 рік. У яких стосунках дівчина перебувала з чоловіком — невідомо, адже Хісні був одружений та мав двох дітей.

Фото: instagram.com/ann_kraevskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно "Міс Україна Всесвіт-2021" потрапила у страшну аварію . В ході ДТП Анна Нелях вщент розтрощила своє авто.