Аліна Доротюк уперше висловилася про причину великого конфлікту з Володимиром Остапчуком

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Журналістка Аліна Доротюк уперше публічно висловилася про скандал, який розгорівся у неї з Володимиром Остапчуком. Виявилося, що вже тривалий час блогерка перебуває в чорному списку в шоумена. А ось що стало причиною - розповідаємо нижче.

Нагадаємо, що влітку 2022 року Остапчук публічно заявив, що заблокував у соцмережах Аліну Доротюк після того, як у неї вийшло інтерв'ю з його першою дружиною. Тоді ведучий обурився, що журналістка добре подружилася з Оленою Войченко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе на Youtube-каналі Аліна Доротюк підкреслила, що особисто вона не конфліктувала з Остапчуком. Однак розуміє, що шоумен відчуває до неї негативні емоції, тому й заблокував її.

У мене є відкритий конфлікт - хоча я не сварилася з людиною - з ведучим Володимиром Остапчуком. Не сподобалося йому, що я потоваришувала з його першою ексдружиною Оленою Войченко, до якої чудово ставлюся,

- розповіла Аліна Доротюк.

Цікаво, що після того скандалу Аліна виявилася заблокованою в соцмережах не тільки в Остапчука, а й у його колишньої дружини Христини Горняк і нинішньої дружини Катерини Полтавської. Сама журналістка до кінця не розуміє, через що шоумен затаїв на неї образу.

Вова мені жодного разу не телефонував. Я все дізнавалася з його Instagram. І після того, як я була заблокована його другою дружиною Христиною, хоча також прекрасно до неї ставлюся. І чомусь я виявилася заблокованою у його вже третьої дружини Катерини. Можливо, треба у Володі про це запитати,

- зізналася блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо,  скільки Остапчуку коштувало весілля  з Полтавською в приватному РАЦСі. У шанувальників немає сумнівів, що Остапчук одружився втретє.