"Найрідніший інструмент за час війни": Святослав Вакарчук здивував унікальною гітарою з підписами українських захисників

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Океан Ельзи / Okean Elzy / Facebook

З цим музичним інструментом артист їздить співати на фронт

Знаменитий український співак та лідер легендарного гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який вразив дуетом з Андрієм Шевченком, показав громадськості ексклюзивну акустичну гітару. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Святослав розповідає, що цей музичний інструмент гастролює з ним в усіх його поїздках на передову. Про це Святослав зізнався у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Символічну гітару він назвав найріднішим музичним інструментом. Річ у тім, що на її корпусі залишено підписи українських воїнів-захисників. Саме їм Святослав підіймає бойовий дух, коли приїздить аби заспівати. У підсумку артист зауважив, що цей вінтажний інструмент для нього є непростим. Селебритіс назвав гітару музичним другом. Окрім того, в інтерв’ю програмі It Goes To 11 Святослав ексклюзивно розповів про цю гітару.

Ця гітара стала для мене найріднішим інструментом за час війни. Я дав із нею 285 виступів на фронті та в прифронтових містах. Навіть не уявляю себе без неї... Хто б міг подумати, що я, такий piano man, закохаюся в гітару Але... такі часи. Я купив її (гітару) у свого друга. Це вінтаж, акустична гітара Martin 1969 року. Не знаю, кому вона належала до нас, думаю, вона, звичайно, надійшла зі США, тому що це американська гітара. Я багато виступаю на передовій і я там зустрічаюся з військовими. Я беру цю гітару з собою, і співаю їм свої пісні, і намагаюся підняти їхній бойовий дух і підняти настрій. І це те, без чого я не можу жити. Ви можете побачити багато написів на передній стороні цієї гітари. Ці написи залишені тут українськими офіцерами і солдатами різних полків та бригад. Для мене це велика честь мати їх на цій гітарі. Тому що щоразу, коли я граю на ній, це нагадує мені дуже важкі, важливі часи, в яких ми зараз живемо",
- резюмував лідер "ОЕ".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Святослав Вакарчук одягнув футболку із “сюрпризом”. Артист постав у доволі незвичному вбранні.