Святослав Вакарчук вибачився перед українцями за свою політичну кар’єру: що відомо

Новини шоубізнесу
2 311
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Святослав Вакарчук, фото
Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Артист додав, що сьогодні він займається тим, що приносить багато користі

Спочатку перепросити у Вакарчука хотіла Соловій, тепер Вакарчук хоче попросити вибачення в українців за своє обрання нардепом у ВРУ. Більше про це - у цьому матеріалі.

За словами фронтмена гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука, він шкодує, що зайнявся політикою. Таке відверте зізнання музикант зробив в інтерв’ю виданню УП.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зазначив, що недооцінив рівень надії, який багато людей покладало на нього. Це стало його великою помилкою.

Також він додав, що більшості “потрібна конкретна людина, в яку вони хочуть уособлено вкласти свої мрії, бажання і решту”. Музикант поспішив перепросити у тих, чиї надії на нього не виправдалися.

Я цього недооцінив і хочу вибачитися перед усіма цими людьми. Тому що я певним чином їхні очікування, які вони на мене покладали, не справдив. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже болісно всередині. Та хочу сказати чесно, що я все життя робив, роблю і буду робити на своєму місці все, що можу, щоб моя країна була сильною, чесною, справедливою,
- резюмував Вакарчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Святослав Вакарчук замилував світлиною з найріднішою людиною. Поглянути на фото артиста з його мамою - можна у цій статті .