"Це було 15-річне притирання": Альона Омаргалієва заговорила про складнощі у стосунках з Тамерланом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Альони Омаргалієвої

Артистка розповіла про складні періоди у стосунках з коханим

Відома українська співачка Альона Омаргалієва, яка розповіла, чим саме займається її чоловік на фронті, заявила про кризу у шлюбі з коханим та назвала її причину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як відомо, чоловіком Альони є репер Тамерлан, який наразі захищає батьківщину на війні, Відтак, Омаргалієва зізналася, що протягом багатьох років подружнього життя вона розповідала про проблеми у шлюбі своїм родичам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, це не сподобалося Тамерлану і тільки тепер жінка робить відповідні висновки. Про це зірка розповіла у своєму черговому інтерв’ю.

Ми зараз затихли. У нас був період сварок щодня. Більше через моїх родичів, бо я дуже близька з рідними. Зараз вже Тамерлан просто звик. Але думаю, це було 15-річне притирання. Думаю, на початку наших стосунків Тамерлан не дуже цього розумів, тому що він сам по собі відлюдник. Він чоловік у сім'ї і він ближче до мене, а я завжди зі своїми рідними – у мене мама, тато, сестра, діти… Всі мають бути на всіх святах, приїздити до мене кожні вихідні. Чоловіку це важкувато,
- сказала Омаргалієва у своєму інтерв'ю для проєкту 33 запитання від ЛЮКС ФМ.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Омаргалієва шокувала зізнанням про невдалі вагітності. Популярна співачка вперше наважилася заговорити про такі інтимні речі.