Сила кохання на війні: як Тамерлан та Альона Омаргалієва долають розлуку через його поїздки на "нуль"

Новини шоубізнесу
2 011
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Омаргалієва
Фото: пресслужба Нового каналу

Українська співачка, яка взяла участь у шоу "єПитання" на Новому каналі, розповіла, як війна вплинула на їхнє з Тамерланом подружнє життя

З початку повномасштабного вторгнення тисячі українських жінок із нетерпінням чекають на повернення своїх захисників — чоловіків, які воюють за Україну. Серед них і учасниця дуету TamerlanAlena Альона Омаргалієва, яка висміяла відпочиваючих за кордоном . Як вона переживає цей надскладний етап у стосунках більшості родин — дізнавайтеся нижче!

Тамерлан записався до лав територіальної оборони ще на початку війни, та зараз він продовжує військову справу. Своїм хвилюванням співачка поділилася під час зйомок інтелектуально-розважального шоу “єПитання”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, вона не так часто підтримує спілкування з чоловіком, адже маючи відрядження він часто буває на нулі. Тому переважно саме Тамерлан, знаходячись далеко від родини, обирає час, коли подзвонити чи написати дружині.

Тамерлан часто буває в різних відрядженнях, їздить на нуль. Я дуже стараюся не думати про небезпеку, коли він там. Намагаюся максимально приділяти увагу сину та роботі й мінімально турбувати його, щоб не відволікати зайвий раз. Чоловік сам зв'язується зі мною, коли має можливість, та розповідає, як у нього справи. Зрозуміло, що з міркувань безпеки він не може сказати все, що хотів би, і це правильно,
— говорить Альона Омаргалієва.

Зіркова родина в шлюбі вже понад 10 років. На думку співачки, пережити всі випробування та зберегти стосунки в ці складні часи їм допомагає підтримка одне одного.

Раніше ми з Тамерланом були парою, стосунки якої сповнені романтики: любили влаштовувати одне одному сюрпризи, вечері при свічках, романтичні побачення. З початком повномасштабного вторгнення, звісно, все змінилося. Зараз часу для романтики в нас не так багато, як хотілося б. Коли Тамерлан повертається додому, я з розумінням ставлюся до його потреби у відпочинку та не вимагаю багато уваги. Проте зараз ми стали ще ближчими, ніж будь-коли. Наше кохання одне до одного після розлук лише збільшується,
— зізнається Альона Омаргалієва.
Альона Омаргалієва
Фото: пресслужба Нового каналу

Дивіться інтелектуально-розважальне шоу “єПитання” з Лесею Нікітюк щопонеділка о 20:00 на Новому каналі! А випуск з Альоною Омаргалієвою та іншими українськими співаками та співачками шукайте на сайті та YouTube-каналі Нового.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Альона Омаргалієва назвала головну скандалістку в українському шоубізі. Спойлер: її ім'я знають усі…