"Це дивно": співак Тамерлан висловився стосовно чоловіків, які перетинають кордон під приводом волонтерства

Знаменитості
537
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: cпівак Тамерлан
Фото: instagram.com/tamerlan_alena

Артист заявив, що чоловіки їздять за кордон не волонтерити, а відпочивати

Останнім часом багато знаменитостей говорять про мобілізацію на фронт. Свою позицію відносно важливості поповнення української армії новими кадрами висловлював Сергій Притула, а нещодавно відомий український артист Тамерлан, який уже два роки захищає суверенність та незалежність України на передовій, вразив своїм відвертим ставленням стосовно чоловіків, які під приводом волонтерства їздять за кордон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як повідомляє видання МЕТА , співак заявив, що кошти на підтримку армії можна збирати і в Україні. Відтак, репер переконаний, що волонтери призовного віку зловживають своїм статусом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, знаменитість висловився щодо блогерів, які говорять, що не йдуть на війну, адже допомагають армії в тилу. Зокрема, Тамерлан переконаний, що наразі потрібно підтримувати тих, кому справді неймовірно складно.

Чоловіки призовного віку, які їздять за кордон "волонтерити", а насправді відпочивати – це дивно. Колись була розмова про блогерів, які закривають збори, що вони більш корисні в тилу. Але ми бачимо, як ці блогери себе проявляють, маючи уявні привілеї. Я вважаю, що не можна робити якісь категорії, що хтось повинен, хтось не повинен. У нас є громадянський обов'язок перед своєю країною, ніхто його не скасовував,
- резюмував співак.

Зазначимо, що не зважаючи на вище вказане, Тамерлан з розумінням ставиться до жінок, які були вимушені тікати від війни за кордон. Щодо чоловіків, то виконавець закликав їх бути більш відповідальними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як DZIDZIO різко висловився стосовно мобілізації артистів. Співак побажав українському керівництву розуму в цьому питанні.