"Згинь, путін! Всім стане веселіше": відомий російський музикант символічно привітав путіна з днем народження

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Facebook

Льова з колективу "Бі-2" неодноразово відзначався засудженням російського режиму

Вдомий російський співак, соліст колективу "Би-2" Єгор Бортник, більш відомий як Льова, вкотре засудив російського диктатора володимира путіна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, російський президент нещодавно відзначав 72-ий день день народження. З нагоди цього дня лідер “Бі-2” лишив своє привітання путіну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, у себе в Instagram знаменитість заявив, що вважає російського лідера винним у смертях тисячах людей. Музикант закликав очільника рф припинити смерті людей, а також побажав скоріше “згинути”.

Іржаве листя осені породило безтолкового політичного бездільника. Попереду - тисячі вбивств, мільйони покалічених доль на мільярди рублів. З днем народження, президент смерті. Досить вбивати людей. День народження у нікчеми. Згинь, путін! Всім стане веселіше...
- звернувся до диктатора артист.
Скриншот

У коментарях під своєю публікацією дописом Льова продовжив свій спітч. Відтак, селебритіс назвав російського диктатора "злочинцем" та "вбивцею". Окрім того, артист нагадав всім про те, що Крим - це Україна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Льова з Бі-2 показав, в яких умовах вони перебували у вʼязниці Таїланду. На знімках видно, що умови міграційної в'язниці у Таїланді явно не найкращі – камери переповнені, а люди сплять прямо на підлозі, маючи лише тонкі матраци.