Льова з Бі-2 показав, в яких умовах вони перебували у вʼязниці Таїланду (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після концерту на Пхукеті 24 січня учасників гурту "Бі-2" було затримано з незрозумілих причин та відправлено за ґрати. Звісно, артисти розуміють, що без впливу кремля на владу Таїланду не обійшлося. Адже самі музиканти намагалися вирішити усі питання, але у загальному підсумку провели чимало днів у місцевій вʼязниці. В яких умовах знаходилися учасники популярного рок-гурту – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Інстаграмі соліст "Бі-2" Льова опублікував кадри з вʼязниці, у якій йому довелося провести тиждень. На знімках видно, що умови міграційної в'язниці у Таїланді явно не найкращі – камери переповнені, а люди сплять прямо на підлозі, маючи лише тонкі матраци.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що 24 січня усі сім учасників гурту "Бі-2" були затримані після концерту на Пхукеті, нібито через некоректно оформлені документи. Місцева влада спочатку планувала депортувати їх в Ізраїль, оскільки чотири з учасників гурту мають відповідне громадянство. Однак влада рф почала тиснути та намагалася зробити усе можливе, аби цього не сталося. І все ж, консул допоміг артистам, тому 30 січня Льова полетів до Ізраїлю, а наступного дня туди відправились інші учасники гурту.

Концерти в Таїланді з незалежних від нас причин вийшли гучними та багатими на враження. Про те, що відбувалося, сказано і написано достатньо. Просто хочемо нагадати, що головною цінністю Бі-2 була і залишається свобода. Вона всередині нас завжди. Боріться за неї – за будь-якої погоди!

– написав Льова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російська влада планує відмінити концерти "Бі-2" та інших "спірних" артистів в Дубаї. Схоже, кремль намагається усіляко помститися тим, хто не підтримав диктатуру рф.