"Ми воювали разом": Даніель Салем розповів про смерть брата на війні (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Ведучий розповів, якою людиною був його брат

Популярний український телеведучий та актор Даніель Салем, який служить у ЗСУ та який показав, хто підкорив його серце після розлучення, повідомив про горе у родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ведучий розповів, що на війні загинув його брат. Трагічною звісткою Даніель поділився у себе в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що шоумен не став розкривати подробиць загибелі рідної людини. Чоловік також зізнався, що його брат не будував планів на майбутнє. Віг проживав кожен день як останній.

Ти завжди був хитрішим, уважнішим і сильнішим! І як би мені неприємно було це говорити, але ти був симпатичніше і харизматичніше, тому з дівчатами тобі щастило більше. А найголовніше – ти вірив мені і в мене, як жоден з братів, навіть більше, ніж я вірив сам у себе! Ми все робили разом: перші кроки, перші ранки, перші поцілунки, перші бійки, хуліганство... Ми воювали разом…І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це не чесно! Ми так не домовлялися! Ти ніколи не думав про завтра, та після завтра ти говорив для цього є я! Ми проживали кожен день, як останній, але у мене завжди був план Б… Але про цей Божий задум мене ніхто не попередив. Ти - частина мене, а я - тебе! Я люблю тебе, мій брат, моя кров! Мені боляче, як ніколи! Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла!
- написав ведучий у себе в Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даніель Салем назвав свою улюблену їжу на бойових завданнях. Ведучий у захваті від досить простої страви.