"Це найкраще, що може бути": Даніель Салем назвав свою улюблену їжу на бойових завданнях

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Військовослужбовець Даніель Салем, який раніше здивував зізнанням, у які забобони вірять військові ЗСУ, у мирний час був ресторатором. Саме тому він чудово розуміється на смачній їжі! Нині, у воєнних реаліях, про ресторанні страви на фронті можна лише мріяти. Тому доводиться обходитись тим, що є.

Під час зйомок  шоу “Я люблю Україну”, що виходить на телеканалі ТЕТ, зірковий захисник зізнався, що після вступу до лав ЗСУ його вподобання сильно змінилися. Тепер він фанатіє від страв, які можна приготувати навіть у польових умовах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найулюбленішою їжею Салема зараз є звичайна смажена картопля! Обов'язковий інгредієнт для створення ідеального смаку - цибуля, додає військовий:

У польових умовах можна багато чого приготувати, якщо є пальник і щось схоже на посуд. Я люблю смажену картоплю з цибулею. Це найкраще, що може бути. НУ, і солодкий чай з хлібом.

До речі, за час повномасштабного вторгнення у військовослужбовця з’явилася цікава гастрономічна традиція: повертаючись з бойового виходу, він замовляє шаурму у будь-якому місті, де її готують. Цю свою звичку він тепер називає "правилом".

Також Даніель Салем розповів про свої улюблені страви української кухні. Деякі він радить спробувати кожному, хто хоче відчути, як смакує Україна:

Я обов’язково раджу спробувати деруни, тому що ні в Європі, ні в Америці подібної страви немає. Також вінегрет – це дуже смачно, але його треба куштувати з квашеною капустою. Обов’язково варто спробувати котлету по-київськи, з якої витікає масло з зеленню та часничком. Ще вареники з картоплею та грибами, а запити це все узваром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у червні - після 17 років шлюбу - Даніель Салем заявив про розлучення . Ця новина шокувала багатьох його прихильників. А зовсім нещодавно почали ширитися чутки про його ймовірний роман із популярною українською співачкою  Lida Lee, яка кілька місяців тому теж розійшлася зі своїм бойфрендом (щоправда, їхні стосунки "прожили" лише 5 років).