Даніель Салем вперше показав, хто підкорив його серце після розлучення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
8 564
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даніель Салем
Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

То от що значить любов з першого погляду?🥹

Відомий український телеведучий та військовий Даніель Салем здивував зізнанням про своє “кохання з першого погляду”. Що саме змінилося у його житті — розповідаємо нижче!

В червні минулого року стало відомо, що Даніель Салем переживає шлюборозлучний процес з дружиною, з якою вони прожили разом 17 років. Після того ресторатору навіть приписували роман з відомою співачкою Лідою Лі, проте сам чоловік не коментує такі чутки та держить особисте життя в таємниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, в проєкті “Вихідний 2.0” Даніель Салем розповів про кохання, що сталося з ним з першого погляду. Проте військовий поспішив зазначити, що мова йде не про жінку, а про його нового домашнього улюбленця — цуценя, на ім'я Саллі.

По-перше, це кохання з першого погляду. Я давно хотів собі дружочка, якусь оддушину, із якою можна обмінюватися енергією. Ми коли були на завданні, там була одна собачка. Я сказав собі: "Коли буде ротація, якщо я її побачу, я її забираю. Останній день ми збираємо все своє, я дивлюся — вона не прийшла. Проходить кілька днів, я бачу у Stories у мого друга — він викладає двох сестричок, щенят, і каже, що ледь не потрапили під колеса. Бездомні. "Допоможіть знайти сім'ю". Я одразу йому написав,
— розповів Даніель Салем.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, ще коли Даніель Салем був в офіційному шлюбі, він висловлював бажання всиновити дитину. Як виявилося, з розлученням його плани стосовно цього зовсім не змінилися !