Відомий харківський гурт дав коментар з приводу "рейду ТЦК" на концерті

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм гурту "True Tough"

Учасники колективу розповіли, що безпосередньо робили працівники ТЦК на концерті

Популярні українські музиканти, учасники відомого харківського гурту “True Tough” висловилися про рейд працівників ТЦК на їхньому концертному шоу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що співробітники ТЦК разом з поліцією відвідали концерти трьох гуртів у Харкові. Мова йде про перформанси “True Tough”, "Ґрунт Палає" і “Mordox”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, військові забрали артистів для того, щоб перевірити документи. Після цього музикантів заарештували. Відтак, на своїй сторінці в Instagram гурт “True Tough” повідомив, що ніяких облав ТЦК не було. Артисти кажуть, що військові не порушували закону.

У Харкові на початку виступу до нас завітали представники ТЦК у супроводі поліції і попросили проїхати з ними для перевірки документів. Хочемо зауважити, що на перевірку документів забрали лише учасників Mordox, True Tough і нашого оператора (який є учасником "Ґрунт Палає"). На жаль, ми перебували в ТЦК довше, ніж очікувалося, тому можливості провести концерти у нас не було. Зауважимо, ТЦК виконували свою роботу, нас не затримували силою, а просто попросили проїхати і перевірити документи. Загалом це звичайний процес, через який проходять багато українців, і ми не виняток,
– йдеться у заяві “True Tough”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на концерті рок-гурту "Океан Ельзи" активно перевіряли документи чоловіків. Головний представник ТЦК утримується від коментарів.