Григорій Решетник розповів про досвід спілкування з працівниками ТЦК: деталі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетник, який розповів, чи повернеться на екрани телебачення проєкт "Холостяк" зізнався, що нещодавно його зупиняли працівники ТЦК. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як повідомив Решетник, випадок стався на вокзалі в Одесі. Туди Григорій приїхав у справах.  Детальну публікацію розповіді селебритіс опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомив медійник, людина, яка чекала на нього, була напрочуд здивована, що зірок теж перевіряють як і звичайних людей. Зокрема, після зустрічі з ТЦК ведучий наголосив на важливості дотримання українцями чинного законодавства.

Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно і коректно попросили пред'явити документи. Потім впізнали, але це не змінило процесу перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі - хлопці побажали гарного робочого дня. Я дорослий хлопець і розумію, що ситуації бувають різними… я розповів свою історію. Проте, вважаю, що ми з повагою маємо ставитись до закону та тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілось би, щоб не тільки прості українці жили за законами...

– резюмував Григорій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Григорія Решетника зізналася, скільки зіркове подружжя витрачає щомісячно. Вийшла доволі велика сума.