Ольга Мартиновська зробила неочікуване зізнання щодо материнства: "Ті, хто мають такий досвід, зрозуміють"

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська. Фото з відкритих джерел

Кулінарка наразі сама виховує доньку

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська, яка показала зустріч своєї доньки з татом розповіла, що поки що не планує дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Мартиновська, яка є матір'ю-одиначкою, наразі перебуває у стосунках. Однак, суддя кулінарного шоу “МастерШеф” поки не поспішає знову ставати мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, Ольга розповіла, що вона мала у своїй голові чіткий план до якого віку хотіла б встигнути стати матір'ю. Як виявилося, він не зовсім зійшовся з реальністю.

Я думала, що я встигну до 35 років, і зараз мені вже виповнилося 35, а я не встигла, як планувала, як хотіла, Боженька, мабуть, бачить це інакше, а вже далі, чесно, не хочу,
- наголосила Мартиновська в ефірі “Тур зірками”.

Безумовно, на таке рішення кулінарки вплинув той факт, що вона сама виховує доньку Віру. Зі своїм колишнім чоловіком Ольга одружилася 9 років тому. Проте, після народження доньки пара незабаром розірвала шлюб.

Ті, хто мають такий досвід (матері-одиначки), зрозуміють. Він непростий,
- розповіла суддя "МастерШеф".

Окрім того, Мартиновська зазначила, що не надто полюбляє материнські турботи. Їй більше подобається, коли дитина вже доросла.

Хочеться вже якогось часу для себе, без цих памперсів. Я не та мама, яка кайфуватиме від того, що цілий день займається пранням білизни, варить каші... Ні, я такого кайфу не отримувала. Мені більше подобається, коли дитина доросла, коли вона вже у розмові, у діалозі, у думках,
- підсумувала Мартиновська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Мартиновська виклала пікантні фото мокрого тіла. Блогерка не перестає дивувати свою аудиторію.