"Я тут просиджую штани": Ольга Мартиновська розповіла, чи не втомилась від роботи в шоу МастерШеф

Новини ТВ-шоу
1 635
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Ольга Мартиновська, фото
Фото: instagram.com/olga_martynovska/

Ольга Мартиновська зізналась, що іноді втомлюється від постійної роботи в кулінарному шоу

Ольга Мартиновська нещодавно розповіла, як звуть її нового обранця . Тепер зірка вирішила поділитись секретами роботи в популярному шоу МастерШеф. Більше читайте в нашому матеріалі на Хочу!

Мартиновська зауважила, що вона ходить на роботу для того, щоб працювати, а не для того, щоб розважатися. Суддя однаково серйозно ставиться до обох сезонів — як до тих, де беруть участь аматори, так і до тих, де конкурують професіонали. Проте вона визнала, що робота з професіоналами трошки легше, оскільки не потрібно витрачати час на пояснення кулінарних термінів та рецептів. Крім того, професійні кулінари заряджають її натхненням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мені цікаві й важливі і професіонали, і аматори. Я була в ролі аматора і розумію, наскільки участь у проєкті чи перемога в ньому, підтримка і віра суддів або інших людей в тебе, глядача чи твоїх конкурентів, кардинально можуть змінити життя, підсилити твій талант, додати впевненості та бути рушійною силою для здійснення мрії чи подальшого розвитку. Особливо зараз. А з професіоналами вже цікавіше на професійному рівні, тому що дійсно — одна термінологія, тобі не потрібно розмусолювати, що таке яйце-пашот, ти вже характеризуєш страву, критикуючи чи вихваляючи,
— розповіла вона в інтерв’ю для KP.UA .

Мартиновська також зазначила, що зйомки шоу займають багато часу — всі починають працювати зранку і закінчують вже вночі. При цьому знімальний павільйон знаходиться далеко, тому дуже важко збалансувати роботу на шоу з іншими проєктами. Іноді Ользі здається, що вона застрягла на місці і не розвивається, але через місяць після завершення сезону вона знову починає сумувати за кухнею МастерШеф.

Зважаючи на те, що кожного дня нові конкурси, кожного сезону нові люди, то на день бабака це не встигає перетворитися. Але, звісно, такі думки все одно виникали. Адже ми більше ніж пів року знаходимося у режимі зйомок сезону, і у мене не вистачає часу на реалізацію інших проєктів. Коли ми починаємо зйомки, ми заходимо в павільйон вранці, а виходимо уже вночі. І сам павільйон далеко знаходиться. І, буває, думаєш: «О боже, я тут сиджу, просиджую штани, учасники розвиваються, глядач розважається, а я? А я ж нічого нового не черпаю, нічого нового не роблю…» Починається самопожирання, і ти кажеш собі: ну все, треба йти, треба відкривати ресторан, ділитися зі світом їжею. А потім проходить місяць після зйомок, і ти вже починаєш за цим скучати насправді,
— додала Мартиновська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Ольга Мартиновська зізналася, скільки заробляє . Найбільший прибуток їй приносить саме робота на телебаченні.